Ez az utazás már gyerekkorom óta tart, de úgy igazán 2016-ban kezdődött és bátran állíthatom, hogy még messze nem ért véget. Az elmúlt években megismerkedtem különböző önsegítő technikákkal, tanultam masszőrnek, belekóstoltam a szépségiparba és megnyitottam a szalonomat, ahol Téged is fogadlak az időpontjainkon. Folyamatosan fejlődök, hogy mindig a legjobb eredményt érhessük el a hozzám érkezőkkel.

… de mivel is foglalkozom valójában?

2016-ban ismerkedtem meg a ThetaHealinggel® , majd a Points of You®  technikával. Azóta mint egy szivacs szívom magamba az új infókat. Végzem sorra a tanfolyamokat, gyűjtöm az új tudást.  2021-ben a Tréner-Coach képesítést is szerzek, illetve önismereti és párkapcsolati trénerként is bővítem a tudásomat. Hiszem, hogy minél sokoldalúbb vagyok, annál több embernek tudok segíteni.

„Bárhova is mész, magadat mindig magaddal viszed.” Ezt egy filmben hallottam és nagyon találónak gondoltam. Hiszen akármi is történik, te mindig ott leszel magadnak. De az a tudás, amivel segítem magam és másokat, nekem sem magától jött. Tapasztaltam mélységeket, magasságokat mire elérkeztem oda, ahol most tartok. Azoknak, akik engem választanak mindig elmondom, hogy egy valakit kell lepipálniuk mindennap… A tegnapi Önmagukat. És én is igyekszem így élni az életemet, hogy minden nap egyre jobbá és jobbá válhassak. 

A szépségipar területén is folyamatosan képzem magam. Mindig találok valamit, amit utána imádnak a vendégeim. Segítek, hogy a természetes szépség hangsúlyt kapjon és minden hozzám érkező azt érezhesse, hogy a saját világának Ő a közepe. Ez nagyon boldoggá tesz, hiszen hivatásomnak érzem, hogy átadjam a PinkLiliom üzenetét… Nem véletlenül választottam ezt a szlogent. Szépség és egészség kívül és belül. Egyaránt foglalkoztat és fontosnak tartom, hogy úgy ahogyan kívülről, úgy belülről is rendben legyünk magunkkal. Imádom csinálni és nagyon jól esik, amikor Tőletek, vendégektől megkapom azokat a pozitív visszajelzéseket, amik aztán visznek előre. Így vagyok Én egy kerek egész, így adhatom mindezt.

Hálás vagyok, hogy létrejöhetett ez az egész, és vele együtt Én magam is fejlődhetek… „A végtelenbe és tovább”, és mindezt veletek együtt… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük